|
Post by PaterFamilias on Jan 27, 2014 1:25:07 GMT 1
Скоцентрисао бих се вечерас на извесне суперстарове: КАРМЕЛО ЕНТОНИ. Франшиза жели да Мело собори Мамбин рекорд у поенима на две утакмице у једној хали. За то му фале цирка 40 поена, а што жели Франшиза, то хтео-не хтео мора желети и Мело. С друге стране, Лејкерси играју у одбрани (и не само у одбрани) попут кошаркашке секције месне заједнице Јелашница, а не једног од два најтрофејнија клуба. ПАУ ГАСОЛ. Никсима су наводно чукнути: Барањани, Амаре Студемајер и Кенион Мартин. Под кошем игра само Тајсон Џендлер и, ако се ту не посади Мело, Свети Дух у улози крилнога центра. Гасол је у доброј форми, узима у последњим текмама доста шутева и, што је битно, погађа их. У супротном - и без помоћи Џодија Микса, асистенција Кендала Маршала - не би имали потребе да се после полувремена уопште враћају на терен. ДИРК НОВИЦКИ. У прошлој утакмици је имао, мислим, 18 поена. У судару два старачка дома, победу је однео старачки дом Бруклин - што значи да није био довољно добар. Играју против Пистонса, екипе састављене од куртон-играча, који држе да "ол-стар утакмица" треба понети њихов назив. Такође, држе да су ненадјебиви у рукету. А, управо је то за нас битно - кад Новицки из "пикен попа" остане на шуту за три поена, тешкаши неће стићи да шут бране, неће ни пробати - јер по њиховом рачуну броје се поени из рекета, а Диркове седам-осам трице се не броје. И тако су Пистонси добили утакмицу, а семафор и делегатски сто су обични немачи појма. ДЕМИЈАН ЛИЛАРД. Синоћ је шутирао само за нијансу боље од мене на школском игралишту. Његов "меч-ап" је Кари (левел одбране: не јаче од школског првенства за девојчице), вероватно најбољи тројкаш у НБА. А, Лилард воли да шутне тројку више него стероид да једе. Још више воли да је "најбољи". Није лош тип и на Карија (јер се добро познају из одбране на поменутом првеству за девојчице). ЕНТОНИ ДЕЈВИС. У две је био (о)лош. А, за њега је лоше ако није преко 20 пеона. Пеликанима су на ремонт: Џру Холидеј, Рајан Андерсон, Смит. Дакле у старту су у минусу за најмање 30 поена, које неко мора да надокнади. У првом сусрету против Орланда имао је 26 пеона, и то преко Камењарца (Николе Вучевића), који, такође, не игра вечерас. Било да га чува Тобајус Херис или Бејби Дејвис - виши је од њих за најмање 10 цм. Верујем и у победу Никса, на крилима Кармеловим. Но, ту неће бити нека квота него, ето, чисто да погодим нешто ако ме играчи испале. Тикет 1:Davis A./NO/ 21.5 2 (2.00) Nowitzki D./Dal/ 20.5 2 (1.70)Anthony C./NY/ 29.5 2 (1.85)Тикет 2:Lillard D./Por/ 20.5 2 (1.90)Duncan T./SA/ 15.5 2 (1.80)Boston - Brooklyn 2 (1.60)NYK - LAL 1 (1.45)
|
|
|
Post by Pirke on Jan 27, 2014 1:42:15 GMT 1
A ovi tipovi što su ostali crni, to još nije završeno?
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 27, 2014 3:44:40 GMT 1
Да. Црни: или нису почели или нису завршили. Зелена: прошли. Црвени: пали. Сиви: одложени. Исто као у клади. Узеленио си и Дејвис и Бруклин, а управо и Дирк трицом. Лилард завршио 1/4 са 6 поена.
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 27, 2014 13:16:28 GMT 1
Ревносно сам закључио да је боље да се типови за NBA остављају на месечном нивоу. Играју сваке вечери, те би много задрто било да се за свако вече прави нова тема.
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 27, 2014 21:58:23 GMT 1
Тикет 1: Evan Turner 15.5 + У две од три текме није шутирао лоше него очајно. Финикс је на две претходне текме највише поена примио са крилне позиције. Иако, и једно и друго не мора баш ништа да значи - то су ми као два пареметра због којих би Тарнер вечерас отишао преко хендикепа. Sh. Mack. 7.5+ Нисам наишао на информацију данас да се Џеф Тиг враћа. То би опет Шелвија Мека учинило првим плеј-мејкером. А, на претходној утакмици између Оклахоме и Хокса, највећи број поена Хокса дошли су кроз позицију "један". Тада су Џеф Тиг и Шелви Мек (шут 7/9) контрибутовали скоро 40 поена, плус што се тада у постави Тандера налазио и Расел Вестбрук - а, то вечерас неће бити случај због повреде. Nets vs. Raptors 1 Бруклин Нетси су васкрсли оног момента када су се у рустер вратили Кириленко, Ди Вил и Тери. Да је тимски дух и морал екипе на месту говори нам потез прве звезде екипе Дерона Вилијамса, после опоравка од обновљене повреде скочног зглоба: "Радије ћу седети на клупи него покварити хемију екипе". С друге стране, Рептори су прексиноћ остали без првог стрелца - сјајног ДеМар ДеРозана. ДеРозан је у претходна два меча ове сезоне Бруклину убацио 25+ поена, а тај недостатак неће бити лако надокнадити.
Тикет 2: Т. Ross 12,5 + Теренс Рос је прексиноћ поставио респектабилни рекорд каријере од 51 поена, пре свега захваљујући феноменалном шуту за три поена. Не очекујем да буде у тој мери успешан и вечерас против Бруклина, али одсуство ДеРозана треба надокнадити - а, он у томе не да може него мора имати велику улогу. Т. Young 16.5 + Како би Филаделфија добила најпријатније изненађење сезоне - Финикс Сансе - сва три кључна играча: Тарнер, Тадеус Јанг и Мајкл-Картер Вилијамс морају бити на висини задатка. Имали су слободно вече, док је Финикс синоћ у Кливленду правио нестварни "камб-бек" - и у томе видим њихову једину и највећу шансу. Што се тиче Тадеуса Јанга, који је у прошлом судару ове две екипе имао 30 поена (мада, тада није играо Тарнер), мислим да Фрај не може да га сачува (друга је прича када на позицији "четири" током меча стане један од браће Морис), пре свега физички је јачи, а затим - доста поена постиже из транзиције. J. Lamb 9,5 + Типовање на Џеремија Лемба почива искључиво на претпоставци да Тандери лако могу да "блоу-аутују" ослабљене Хоксе. Тиме ће Лемб доћи до нешто веће минутаже и слободније игре. Шут га у претходној утакмици није служио, нарочито не за 3-поена. У просеку узима 9 удараца ка кошу, те само уз нешто бољи проценат шута него иначе - вечерас може отићи са терена са двоцифреним учинком.
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 28, 2014 4:04:10 GMT 1
Не могу да верујем на какав је начин Бруклин победио самог себе у последњим секундама меча...
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 29, 2014 19:40:56 GMT 1
Тикет 1: Love K./Min/ 25.5 + (1.80) Пекмен, који је уваљивао 20 поена у просеку, је повређен. Ко ће надоместити те поене ако не будући MVP. Такође, Пеликанима је на ремонт Рајан Андерсон, па било да на позицији PF стане Ентони Дејвис (а, мислим да неће ризиковати личне грешке најбољег блокера у лиги) или много грђе Стизма - Лав ће неометано моћи да шљиска трице. Evans T./NO/ 13.5 + (1.85) Против Кливленда узео је мало шутева, играо је мало - додуше, није ни било преке потребе. Ако Пеликани желе добар резултат против Вукова, на њиховом терену, биће неопходан и респектабилан перформанс њиховог "шестог човека" (мада ми никада неће бити јасно како и зашто Алфарук Амину игра испред Тајрика Еванса). Приде, у првом сусрету ове две екипе имао је, ако се не варам, 16 или 17 поена. Wall J./Was/ 18.5 + ( 1.75) Већ три текме није изнад 20 поена - што је чудно за једног силоватеља лопте - док је против Клиперса већ ишао знатно преко горенаведеног хендикепа, и то му је чувар био реномирани Крис Пол који вечерас не игра.
Пристрасни тикет: Parsons C./Hou/ 16.5 2 (1.70) Nowitzki D./Dal/ 22.5 2 (1.85) Toronto Orlando 2 (5.40) - Томе би могли да се додају и: Мајами-ОКЦ 1 (1.55) и Минесота-Њу Орлеанс 1 (1.30)
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 29, 2014 19:50:02 GMT 1
Love K. (Minesota) 25,5 + Kaminodzija (Dalas) 22,5 + Ross (Toronto) 11,5 + Taj Gibson (Cikago) 11,5 + Marc Gasol (Memfis) 12,5 + D. Howard (Pederi iz Teksasa) 18,5 +
Ovo su tipovi za koji nemam sredstva: Toronto pobeđuje Odlando. Orlando je najgora ekipa na road! Teksaški derbi u vise kosa! Serge Ibaka 16,5 + T. Haris (Orlando) 15,5 + J Smith (Detroit) +
|
|
|
Post by malamadre on Jan 29, 2014 20:16:41 GMT 1
Ево мог скромног одабира за скромну суму: T. Haris (Orlando) 15,5 + Green J. (Boston) 15.5 + Martin K. (Minesota) 19.5 + Augustin D.J. (Chicago) 14.5+
Нисам имао кохонас да ставим и Марка Белинелија, он је изгледан ако се узме у обзир да је Ђинобили зарадио повреду синоћ, те ће овај морати да игра. Т. Харис узима солидан број шутева, Грин је имао у прошлој 14 поена преко Кармела Ентонија а вечерас је његов "мечап" дефанзивно јако слабији играч од Мела. Кевин Мартин би требао вечерас да буде на висини задатка, јер Минесота игра без Пекмена који је бележио у просеку 20 поена по мечу, а то мора да се доглави како би се победио Њу Орлеанс. Што се тиче Ди Џеј Аугустина, човек је у успону форме, има слободу у игри, не либи се да шутне (уз јако добар проценат), први пут да је понуђен у овој сезони, па сам хтео да га тестирам, уколико он има пристојно вече (око 20 поена или преко) Булси су резултатски конкуренти, верујем да ће вечерас да иду на победу против јако ослабљених "мамуза".
|
|
|
Post by malamadre on Jan 29, 2014 20:23:05 GMT 1
Toronto pobeđuje Odlando. Orlando je najgora ekipa na road! Орландо није победио од 16.12 у гостима, вечерас ће можда, према оним писањима у оним срањима на сајту, са екипом на терен да изађе и Никола Вучевић, уколико тако буде не би био сигуран у победу Торонта. Док је Вучевић играо, Орландо није губио толико, а "Репторсе" је срало и срало против Бруклина. Искрено, да имам паре за експерименте појурио бих квоту од 5.40 на Орландо. Што се тиче Тажа Гипсона, човек разбија како игра, али вечерас се највероватније у тим бивола враћа главни биво' Жоаким Ноа.
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 30, 2014 6:24:34 GMT 1
1 poen Marka Gasola mi je falio da se domognem 100 jevreja!
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 30, 2014 13:35:05 GMT 1
1 poen Marka Gasola mi je falio da se domognem 100 jevreja! Саосећамо се с тобом.
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 30, 2014 14:56:42 GMT 1
Je li pederasi, zasto sam ja samo NEW MEMBER. KB24 je najbolji! Ocu funkciju!
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 30, 2014 14:56:52 GMT 1
5 u nizu!
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 30, 2014 14:57:50 GMT 1
Pravilo koje bi moglo da se ustanovi: Svako od nas neka proceni koje utakmice ocekuje na mnogo kosa u noci kad ih ima minimum 8!
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 30, 2014 15:04:33 GMT 1
Вечерас бих дублирао: Irving K./Cle/ 22.5 + (1.70) Кад год види Никсе, уцакле му се очи. Против њих држи рекорд каријере. У задњем судару увалио им је 37; гнерално, у последње четири против њих у просеку бележи 32.8 поена. С обзиром да Кливленд игра као куртон-екипа (и да су их навијачи извиждали кући прексиноћ), а да је са друге стране распуцани Кармело Ентони - нема право на лоше вече. Griffin B./LAC/ 24.5 (1.85) 25. 12. изјавио је да Голден Стејт игра "кукавичку кошарку", јер су му испровоцирали два техничка фаула. У претходне две утакмице умало није избио бој, где је, наравно, био непосредни актер. У сјајној је форми; Клиперси већ дуже време играју без свог "ол-стар" плеј-мејкера. Франжиза жели победу у Оукленду, а то не може бити без његове добре партије.
Као добри типови чине ми се, и: George P./Ind/ 24.5+ (2.00) Индијана је пукла од Финикса 22.01 са двадесет и кусур разлике. Џорџ је у тој утакмици био добар (26pts). Сада играју кући, и желеће да узврате шамар, а Џорџ воли да се пали и да се сили. И квота је одлична. Curry S./GS/ 25.5+ (1.70) Умео је Клиперсима да убаци и преко 30, и то преко Криса Пола (додуше овај је на његових 37, додао 42). Вечерас га чува Колисон... ипак, у горњој комбинацији пре бих додао Џорџа него њега; што због квоте, што због тога да Клиперси умеју да одбране шут за "три поена".
И у некој слободнијој варијанти метнуо бих двојку на Клиперсе (2.80)
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 30, 2014 15:05:56 GMT 1
Kb24, шта си излудео? Иди доспавај...
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 30, 2014 15:40:59 GMT 1
KB24 je car malera, i nije izludeo. Sad ce da uci. Ocu da funkciju! AAAAAAAARrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 30, 2014 16:55:27 GMT 1
KB24 je car malera, i nije izludeo. Sad ce da uci. Ocu da funkciju! AAAAAAAARrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr За функцију се иди бусај у "опште дискусије" код админа. Мојне да ми затрпаваш типове овде него пусти Кајрија и Грифина за стотку.
|
|
kb24
New Member
|
Post by kb24 on Jan 31, 2014 3:15:43 GMT 1
Kajri je veliki potencijal. Treba mu ekipa, da moze covek nekome i loptu da baci. Trenutno je u u formi kao ja! Grifin, moze! Ima se busam gde ja hocu, jer ja sam jedan, jedinstven, savrsen, nenadjebiv, i tako dalje, mrzi me da kucam!
Nema preterivanje i spam po forum. Fukciju će dobiješ i ti i svi ostali, kao osnivači grupe, čim forum naraste malko. Pirke.
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 31, 2014 17:45:10 GMT 1
За вечерас, на прву: Кевин Лав 25.5 + Једноставно Зек Рендолф (иако царчина) не може да га чува. У рекету да, споља не. Спор је, и дебео. Против Мемфиса у просеку бележи 28.2 поена; прошле текме им је увалио 30. Марк Гасол 12.5 + Мемфис, ако је паметан, гураће лопту под кош. Туријаф је крупан, али ограничен човек. Дерон Вилијамс 13.5 + Против Рептора у "генијалној" акцији Џејсона Кида, лоше је бацио лопту, Рептори је пресекли и добили утакмицу. Лоше се осећа због тога; кад год је имао прилику бомбардовао је Оклахаму. Било да почне са клупе или у стартној постави, руки Реџи Џексон може да му тражи само аутограм.
У некој дивљачкој комбинацији метнуо бих: 1&+ на Минесоту (3.70)
|
|