|
Post by Pirke on Jan 30, 2014 18:21:21 GMT 1
Za sad mogu da kažem samo da čovek koji je stavio kvotu 6.00 na Torino ili nije gledao ni Milano ni Torino ni tabelu cele sezone, ili se drogira, ili navlači ljude da stave pare na "favorita" i puknu. Milano je rasulo jedno. Stvaraju prilike teže od Katanije. Doveli su Sedorfa koji veze nema sa trenerskim poslom, čovek ni licencu nema, da ih vadi iz govana. Jedini čovek koji stvarno vredi u onom timu je Honda, bez obzira što na papiru imaju "imena". Baloteli, koji ume da napravi razliku na terenu kad mu dođe, i na koga su im se oslanjali napadi, je suspendovan. Sa druge strane je Torino koji je fenomenalan u svakom pogledu u poslednje vreme. Taktički superiorniji, mnogo opasniji u napadu, i tvrd u odbrani (3 utakmice bez primljenog gola). Da se razmemo, ovo je prognoza, i niko ne može da zna kako će utakmica da se završi. Ali, u datim okolnostima, na trenutno mnogo bolji klub je data kvota 6.00, i to bi moralo da se iskoristi. Dakle: Milan - Torino 2 (6.00)Pored ovog, osnovnog tipa, mislim da se ispativo probati i sledeće: Milan - Torino X-2 (11.55)Milan - Torino PDG2 (3.10) (Torino daje prvi gol)Milan - Torino II> (2.00) (više golova u drugom pol.)Milan - Torino tim2 2+ (4.20)
|
|
|
Post by Pirke on Jan 30, 2014 18:38:07 GMT 1
Što se tiče derbija kola, Juventus - Inter (koji ove sezone i nije baš derbi s obzirom na formu ove dve ekipe), teško je da se da prognoza bilo čega što je logično i isplativo. Juventus ima nekoliko klasa kvalitetniju ekipu, odličnog taktičara na klupi, samopouzdanje do besvesti i sudije na svojoj strani. Inter je u očajnoj situaciji. Loša atmosfera u klubu, navijači popizdeli, tim sastavljen od dece, i onih malo starijih, koji nikad nisu igrali u takvom klubu i ne umeju da se nose sa pritiskom, plus nekoliko matoraca koji više ne mogu da izvuku igru. Ja planiram da izbegnem ovu utakmicu što se tiče klađenja, jer navijam za Inter, a očekujem da juventus pobedi vrlo ubedljivo, što me stavlja u govnjiv položaj, ali savetujem da se igra:
Penal na utakmici (2.60)
Neiskusni štoperi Intera će biti pod konstantnim pritiskom 90 minuta. Svima je dobro poznato kako lako se sviraju penali Juventusu...
Edit: Upravo je objavljeno da je sudija na utakmici Rocchi, što bi značilo da može kuća da se stavi na penal za Juventus.
|
|
|
Post by Pirke on Jan 31, 2014 8:55:57 GMT 1
Bolonja - Udineze
Bolonja se trgla posle poraza od Katanije i odigrala 3 odlična meča protiv Lacija, Napolija i Sampdorije - 3 nerešene utakmice u kojima je Bolonja bila underdog. Sada dočekuju Udineze koji je u poslednje vreme izuzetno loš, i jedini dobri rezultati su mu pobede protiv Milanskih timova koji su u još gorem kurcu od Udinezea. Kako pravilo nalaže - u ovakvom slučaju, kada tim u naletu dočekuje tim u lošoj formi, a kladionica se isprsi kvotom, valja iskoristiti priliku. Mislim da je pravi trenutak da Bolonja uzme 3 boda.
Bolonja - Udineze 1 (2.60)
|
|
|
Post by PaterFamilias on Jan 31, 2014 13:48:21 GMT 1
На Торину нису лоше чак и "опрезније" варијанте (пошто је квота јебем ли га...), као што су: Draw no Bet 4.20 Победа или на полувремену или на крају 3.70 X2 2.36
|
|
|
Post by Pirke on Jan 31, 2014 14:00:18 GMT 1
X2 i DNB su ok, ako nisi siguran u pobedu Torina. Pobeda na poluvremenu ili kraju nije logičan tip po meni, jer je mnogo verovatnije da Torino da golove u drugom poluvremenu, iz kontra napada, kad Milano postane očajan da da gol. Mislim da će u prvom poluvremenu da se zatvore i čekaju.
|
|
|
Post by Pirke on Feb 1, 2014 3:01:02 GMT 1
Kaljari - Fiorentina 2 (2.20)
Fiorentina je izgubila 3 boda u prošlom kolu protiv Đenove verovatno zbog umora igrača. Nemaju dugu klupu, a igrali su kup utakmicu 3 dana pre toga na kojoj je igralo dosta prvotimaca. I dalje muče muku sa povređenim igračima, ali tu nije ništa novo, i snalaze se bez njih. Imaju 7 pobeda, 2 nerešene i jedan poraz (od Rome, početkom decembra) u poslednjih 10 kola. Sa druge strane, Kaljari je izgubio svu čvrstinu prodajom najboljeg igrača, Naingolana. Protiv Fiorentine neće igrati standardni prvotimci Ibarbo (suspendovan) i Cossu (povređen). Kaljari ima tri vezana poraza, a prošle nedelje su izgubili u poslednjih 5 minuta od patetičnog Milana. Poslednji put su pobedili početkom decembra.
|
|
|
Post by Pirke on Feb 1, 2014 22:43:54 GMT 1
Užasan sam bio u ovom kolu...
|
|
|
Post by PaterFamilias on Feb 2, 2014 2:18:01 GMT 1
Мунуо га је Торино, Пирке, у првом. Деценију да их не пратим, знаћу шта ваља чинити с њима.. Јбг, одрасли смо уз Калчо. То је нешто као вожење бицикла. Главно је код њих нањушити заверу, намештачину - не треба се превише водити законитостима логичког закључивања.
|
|